Så skrämmer du iväg dina läsare

Om du tycker att det är jobbigt att folk läser din blogg så har jag ett bra tips för att bli av med dom. Dra igång en video eller musik när bloggen öppnas. Personligen drar jag direkt och kommer inte tillbaka. Varför? Jo, det spelas redan musik på min dator och det är irriterande när någon förstör min lyssnarupplevelse.
Vad stör du dig på när du kommer till en ny blogg?

Kommentarer
Postat av: Lina

Det är så sjukt störande. Jag vet att jag råkade lägga in en video en gång som drog igång av sig själv även om jag "sa" till den att inte göra det. Sjukt störigt. Så jag hoppas folk säger till mig om det råka hände igen. För en sådan störig blogg vill jag inte ha.

Själv så gör jag som du om jag stöter på en, jag tar mig därifrån så fort jag bara kan, men jag återvänder för att se om det kanske var ett misstag av bloggaren. Och är det en av mina favorit bloggar det rör sig om så brukar jag säga till bloggaren.

2011-09-04 @ 16:42:19
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: evelina

Det är precis det jag stör mig på också! Drar ner ens humör även om man är jätte glad för tillfället.

2011-09-04 @ 23:29:26
URL: http://replace.blogg.se/
Postat av: Gottfrid

Håller med att det är ruggigt störande.

Jag kan störa mig på de som lägger in allt för mycket plotter på sin blogg som gör att t.o.m. en 100b-lina undrar va sjutton det är frågan om. Eller om det bara är plottrigt så att ögonen inte vet var de ska titta.



Mvh Gottegraphic

(fd. Nocturnal Photography)

2011-09-06 @ 13:17:32
URL: http://gottegraphic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0