Juan of the Dead

Juan of the Dead
När zombies invaderar Havanna tvingas slackern Juan och hans likasinnade kompis att slåss för sin överlevnad. Samtidigt startar de upp ett litet företag som verkar under devisen: Juan of the Dead, we kill your beloved ones.

Titeln på filmen anspelar på Shaun of the Dead som ju också är en zombiekomedi, men förutom genren så är det inte många likheter. Det här är den första kubanska filmen jag sett och det gav faktiskt mersmak. Det utdelas en och annan känga till regimen och humorn är ren slapstick. Vissa scener är rent ut briljanta som tex zombietdansen på ett hustak. Jag har en känsla av att det här är en blivande kultrulle. En liten kul sak är att under inspelningens gång blev polisen larmade flera gånger om dagen av kubaner som inte fattade att det var en filminspelning.
Betyg: 3.5/5

Kommentarer
Postat av: Emma Lannebrink

Hoppas du får en super najs helg! Några planer? :)

2012-06-16 @ 16:40:57
URL: http://adhdochfoto.blogg.se/
Postat av: Annika

SV: tack :)

2012-06-16 @ 18:31:05
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Det där är så inte min typ av film haha. Tack förresten, visst skall det börjas i tid ;)

2012-06-16 @ 19:23:38
URL: http://madelein.se
Postat av: Achilles

Ja men va fan, Sveriges landslag i fotboll, tidningarna målar alltid upp, Detta året smäller det,"så här långt går vi" och så vidare. Men Sverige är inte särskillt bra i fotboll. Det verkar folk aldrig fatta heller, dessutom är det jävligt tråkigt samt att se vuxna män slänga sig och lipa konstant om de får ett skosnöre på smalbenet. Ja hinner vi skall vi fan se Prometheus idag eller din rekommendation här över ;)

2012-06-19 @ 10:50:01
URL: http://achillesblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0