Prometheus

Prometheus
Året är 2093, knappt trettio år innan Alien utspelar sig och arkeologerna Elizabeth Shaw och Charlie Holloway har hittat indikationer på att det finns människoliknande liv i ett annat solsystem. På planeten hittar besättningen ett berg med ett virrvarr av gångar. I djupet lurar inte bara mänsklighetens ursprung utan också dess undergång.

Efter lång, lång väntan var det äntligen dax att se den hypade filmen Prometheus. Jag var lite orolig att dom höga förväntningarna skulle göra mig besviken. Men som tur var lyckas mästerfilmskaparen Ridley Scott leverera. Allt startar i ett makligt tempo med många pampiga scener som långsamt bygger upp förväntningarna. Sen brakar det loss. Noomi Rapace spelar Elizabeth Shaw och får godkänt även om hennes karaktär helt klart är tamare än aliens "Ripley". Det var länge sedan jag såg en riktigt härlig rymdrökare därför får filmen högsta betyg med ett litet minus i kanten att vissa frågor inte besvarades, men det kommer garanterat en uppföljare!
Betyg: 5/5

Kommentarer
Postat av: Lina

Äntligen någon som älskar filmen lika mycket som jag. Alla envisas med att ge filmen en 3:a och jag fattar inte hur de tänker.

2012-06-04 @ 08:15:33
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Den har jag inte sett :o



Har du förresten något bra tips om vad som är bra att äta till frukost? Vad brukar du äta?



KRAM http://angelica.blogg.se

2012-06-04 @ 15:42:54
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Cilla

Den ska jag se!!



Sv:jag hörde det oxå =/

2012-06-04 @ 16:15:37
URL: http://cillapillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0