Mmm, ramen...

Ramen
så många sorter att välja på...

Temporär email

Ibland kan det vara praktiskt med en tillfällig mailadress. Om man ska registrera sig till en tjänst eller ett forum så krävs det oftast att man lämnar ut sin mailadress och vips så har man en massa spam i inkorgen. För att undvika detta så klickar man --> HÄR <-- Skriv din riktiga mailadress. Välj hur lång tid din temporära adress ska gälla. Man kan välja från en timme till en månad. Klicka på "create your disposable email address". Och så var det klart!

catfight

catfight

Dagens Homer citat:

Homer citat no1

Earth Hour 20.30-21.30

Earth Hour 20.30-21.30
Glöm inte att släcka ner i kväll!

Viktras..

Mitt nyårslöfte var en målsättning att göra smartare val vad gäller kosten. Det har inneburit två livsstils förändringar.

Mindre portioner
Jag hade en tendens att ta en extra portion om maten var god. Nu tar jag en tallrik, inget mer!

Inga godsaker på vardagarna
Läsk, godis, fikabröd och snacks äts bara till helgen och i lagom mängd!

Det bästa av allt är att det inte känns som jag behövt ge upp någonting. Allting kan ätas, det enda som ändrats är när och hur mycket. Härom dagen när jag var ut och promenerade märkte jag att byxorna inte satt på plats utan hade en tendens att hasa ner. Så för första gången sen nyår ställde jag mig på vågen. Minus 6 kg. Känns bra!

Jungfru Maria bebådelsedag...

Våffeldagen
..eller Vårfrudagen som i folkmun blev våffeldagen firas av dom kristna för att Maria fick ett besök av ängeln Gabriel. Han berättade att hon hade en bulle i ugnen( Jesus alltså). Vi som inte bryr oss om religion passar på att tjocka i oss våfflor för att det är så gott...

Flöjt beatboxing...


Hade han lite för mycket tid till förfogande? Det går bra att komma hem till mig och dammsuga!

Dagens grammatiklektion!

grammatiklektion
Lär er skilja på stora och små bokstäver, det kan ha stor betydelse...

Vilken är din favorit rätt?

smakar kyckling...
Och med den härliga tanken snurrande i skallen önskar jag en god natt!

Extrem supermåne

Supermoon
När det är fullmåne och månens bana är nära jorden kallas det supermåne. Det sker ett par gånger per år. Ibland kommer månen väldigt nära jordern och det händer inte så ofta så kasta ett getöga på månen ikväll, nästa gång är 14 November 2016.  Källa: Wikipedia

Sexpack

6 pack
Jag brukar ju bli beundrad för min vältränade kropp, här avslöjar jag hemligheten...

Slump?

Eftersom det är pi-dagen idag tänkte jag uppmärksamma några andra datum. Tänk en jordbävning med medföljande tsunami plus ett par misslyckade flygplanslandningar i höghus. Om vi tar summan så får vi...

  010911
+110310
  121221

Slutet på den stora cykeln i Mayakalendern eller jordens undergång enligt somliga. Är det dax att sälja alla aktier och leva loppan den korta tid vi har kvar???

Charlie Sheen...


...är han patetisk eller en hjälte?

Bloglovin

bloglovin
Gjorde en personlig bloglovin symbol så glöm inta att klicka och lägga till mig! :)


Äntligen vår?

mmm sol...
Nåja, lite tidigt kanske men solen sken och det är 7 grader ute( tänkte nästan fota termometern för att ha bevis!). Snön har i stort sett försvunnit på trottoarerna. Så jag passade på att ta en kort långpromenad ;)

Äntligen...

yeah baby its friday...

Legenden om ugglornas rike

Legenden om ugglornas rike
En ung uggla blir kidnappad för att tjänstgöra i en ond ugglearme. För att rädda sin familj tvingas han rymma och skaffa hjälp. Det här är en ganska mörk och våldsam film vilket passar mig. Animeringen är snygg och får mer än godtjänt.
Betyg: 3/5

Bara så ni vet...

kvinnor kan!
...Internationella kvinnodagen är väldigt seriös. Men min blogg är det inte!

Ugnspankaka i portionsformar med...

Ugnspankaka m bacon, lök och äpple
...äpple, lök och bacon. Receptet hittade jag här. Det enda som jag ändrat var att jag använde vegetariskt bacon och la till lök som jag fräste ihop med äpple.

Trassel

Trassel
Såg Trassel igår och det var en perfekt familjefilm. Lagom gullig, lagom rolig och lite spännande.
Betyg: 3/5

RIP Lasse Eriksson


Jaha, då var det Lasse Erikssons tur att chilla med Elvis...

Senaste från SF bokhandeln...

Böcker, typ...
Elli snodde mitt presentkort till SF bokhandeln och köpte det hon tyckte att jag skulle vilja ha. Tur att vi har ganska lika smak...


Despicable Me

Despicable Me( Dumma mej)
Filmen handlar om en ondskefull skurk som försöker stjäla månen. Den var lite småmysig och trevlig. Och jag skrattade gott när hans kumpan hade hört fel på dartgun och istället byggt en fartgun. Där ungefär ligger nivån.
Betyg: 3/5

RSS 2.0