Halloween

halloween
Vi hade ingen pumpa så Elli gjorde som Kajsa Warg och tog en apelsin som pumpagubbe. Det gäller att vara kreativ...

Paul Zerdin


Buktalare är ju ganska populära just nu. Det här är en som passar min humor...

Dagens kändiscitat

Samantha Fox

Hemma mys..

Så mycket bättre
I kväll blir det familjemys framför tvn. Vi har laddat med onödigt mycket godis, läsk o snacks. Så imorgon blir det vatten och bröd samt milslång powerwalk.

Home Alone...

Nu är det fredagsmys...
Anneli jobbar och Elli är på fan-eventet för att se Robert Pattinson. Själv stannade jag kvar ett par timmar efter jobbet och käkade en enorm räkmacka och drack några pilsner. Jag fick 20 trisslotter och var helt säker på att jag skulle få månadsklöver men så blev det inte. Fick nöja mig med en vinst på 150 kr. Det blev ingen thailandsresa, får nöja mig med en tunnelbanetur till rågsved...


En del disclaimers...

disclaimer
..är inte riktigt kloka!

Vad finns det för samband mellan Michael Myers...

Michael Myers
..och Captain Kirk? I första Halloween( Alla Helgons Blodiga Natt) vände dom en Captain Kirk mask ut och in för att ge Michael hans skämmande utseende. Japp, då får alla medlemmar i intresseklubben anteckna!

Pizzabullar

Pizzabullar
Jag började med Sara Lee Pizza Kit. Det innehåller en rektangel med färdig pizzadeg och en burk tomatsås. Bred på såsen och strö över riven ost. Toppa med vad du tycker är gott att ha på. Tänk på att det ska rullas till bullar så ta inte för stora bitar. Jag hade på svarta oliver, rostad paprika och soltorkad tomat. Rulla ihop degen från långsidan till en lång rulle. Skär ca 2cm bitar med degskrapa eller vass kniv. Lägg på en ugnsplåt. Ha gärna smörpapper på plåten så blir det enklare att diska. Jag toppade bullarna med getost. Grädda enligt förpackningens instruktioner.

Fredags Efterlysning...

efterlysning

Om jag någon gång söker jobb...

jobb tröja
..ska jag ha på mig denna tröja!

Jeanne C Stein - The Becoming

Anna Strong
Anna Strong, före detta lärare som sadlade om och blev prisjägare, har problem med sin spegelbild. Sedan hon blev vampyr har hon ingen. En efterlyst brottsling visade sig ha vassare tänder än hon trott och förvandlade henne till odöd.

Gillar du vampyrer och andra övernaturliga varelser så är det här en bokserie för dig. Den har hittills kommit i 7 delar och får en klar köprekommendation av mig.

Hygientips!

selleri
Naturens egen tandborste. Men vad den har i baken att göra är mer än vad jag begriper...

Ibland hittar man...

Kevin Bacon
..bilder som passar ens humor, även om jag inte ätit kött på många år.

Höstrusk

Höst
Jag måste erkänna att jag gillar hösten. Naturen blir färgglad och mörkret kommer tidigt. Det är en utmärkt ursäkt att tända ljus och krypa ner i soffan med en god bok. Dricka varm chocklad och umgås med familj och vänner.

Dagens kändiscitat

britney spears citat
På MSN sida så har dom 25 Britney Spears citat och dom var lite för snälla. Så jag passar på att komma med ett annat som jag tycker är roligare...

Drogers effekt på spindlar...


Och eftersom du ser det på internet så måste det vara sant!

Har snöat in mig på...

Fazer marianne
..Fazer Marianne chokladkakor. Brukar inte vara så tung på godis men den här jag svårt att motstå. Mmmm, marabou  Fazer!

Dagens sockersöta...


Och missa inte slutet, det är oväntat...

Spegel skämt...


Tvillingar på varsin sida av en glasvägg.

Elli snodde mig på 300 spänn...

böcker från sf bokhandeln
.. drog till sf bokhandeln och shoppade. Tur att vi har ungefär samma smak.

Nätet kryllar av...

Steve Jobs
..Steve Jobs skämt. Kunde inte låta bli att ta ett till.

Äntligen...

Nu är det fredagsmys...

På tal om Steve Jobs...

Steve Jobs

Steve Jobs avliden

Steve Jobs
För mig var Steve Jobs kanske den ultimata nerden. Från början programutvecklare och phreaker. En av grundarna till Apple. Han var den första som insåg vikten av ett användarvänligt gränssnitt. Fick sparken från Apple och skapade NeXT. En avancerad dator som aldrig slog igenom men skapade tekniker som PostScript och objektorienterad programmering. VD för Pixar. Kom tillbaka till Apple och var VD under många år.

Tim Berners–Lee skapade World Wide Web på en NeXT dator. Den första Apple I såldes för 666 USD.

En sak är säker, dagens datorer skulle se helt annorlunda ut om Steve Jobs inte funnits...

Det är kärlek...

Kanelbulle
När jag kom hem från jobbet vid tiosnåret så låg det en stor kanelbulle och väntade på mig. Har precis klämt i mig den med ett glas mjölk. Tycker ofta att det är dom små oväntade sakerna som gör livet värt att leva...

Synvilla

synvilla
Tycker bilden ser animerad ut fast den inte är det...

En bar i min smak...

En bar i min smak...

Humör tappat...

antireklmskylt
...någon som har sett det?
Elli har gjort en stor skylt som sitter ovanför brevlådan, tycker den är ganska tydlig. Och idag lyckades reklamutdelaren missa den helt. Visst är det en skitsak men jag lyckades flippa ur totalt och rusade ut i trapphuset för att skälla ut den stackaren. Jag hörde porten slå igen och gick till fönstret för att skrika någonting elakt. Jag såg Elli titta på mig med stora ögon och insåg att jag kanske överreagerat en smula...

Green Lantern

Green Lantern
I ett universum, lika stort som det är mystiskt har en mäktig kraft existerat i flera hundra år. Försvararna av fred och rättvisa kallar sig för Green Lantern Corps. Ett brödraskap av krigare som har svurit att bevara den intergalaktiska ordningen och varje Green Lantern bär en ring som ger honom superkrafter.

Rymdgubbar och superkrafter, det är ju som gjort för mig. Tyvärr blir det lite töntigt ibland med en vuxen man iklädd tights och mask men om man bortser från det så är det full fart och äventyr.
Betyg: 3/5

RSS 2.0