Då var det fredag...

Friday beer
Ok, kanske lite tidigt på dagen för en öl men bara känslan att jag kan ta en om jag vill gör att jag inte behöver ta en. Förvirrande? Jaja, har precis vaknat så ni för leva med mitt svammel...

NASA slarvar bort satellit...


Gratis ankmat!


Jag vet inte om min humor är världssämst men jag skrattade så jag tjöt av det här...

Min nya hobby!

levitation
När jag känner mig stressad så har jag börjat med levitation för att varva ner. Man tar ett djupt andetag, intar lämplig ställning och tänker "jag kan flyga!". När man tror på det tillräckligt mycket så lättar man från marken...

Ibland undrar man...

Mini origami
..om vissa har för mycket fritid?

The Secret Circle


Cassies mamma dör under mystiska omständigheter och hon flyttar till sin mormor i New Salem. Hennes nya vänner visar sig vara häxor och vill att hon ska ansluta sig till deras cirkel.

The Secret Circle är en ny tvserie med samma manusförfattare som Vampire Diaries. Och den övernaturliga vinkeln gör att serien är i min allé. Det är ju svårt att säga om en serie är bra efter ett avsnitt men jag kommer definitivt kolla vidare. Serien har inte kommit till svensk tv än men finns att se någonstans på nätet.

Vad gör man på en Lördag?

Spontanhandlat
Familjen var shoppingsugen så vi hoppade in i bilen och drog iväg. Brudarna ville handla kläder och jag ville ha munkar. Så vi kompromissade och köpte sprit och en spis...

Äntligen...

yeah baby its friday...
Jag är helt matt, det borde vara förbjudet att jobba på fredagar. Nåja, vi har smaskiga munkar och så beställer vi hem pizza så det blir en lat familjefredag, helt i min smak...

Övernaturligheter på video


Det är ju så lätt att fejka men lite spännande är det. Tänk om...

Two and a Half Men

Two and a Half Men
Hade tänkt att bojkotta serien nu när Charlie Sheen inte är med längre men nyfikenheten segrade. Och i ärlighetens namn så var säsongens första avsnitt riktigt roligt, första halvan. Sen dök Ashton Kutcher upp och luften gick ur. Jag har egentligen ingenting emot honom men det känns som ett riktigt nerköp att han ska ersätta Charlie. Han må vara en riktig skitstövel men rolig är han...

Har du någon gång undrat...

dinosaurier
..varför dinosaurierna dog ut?

Rango

Rango
På resa genom öknen slungas en kameleont ut ur sitt trygga terrarium och hamnar i en liten västernstad befolkad av andra djur. Där behövs en hjälte. Kameleonten, som har en dragning till det teatraliska, kan inte motstå frestelsen att presentera sig som revolvermannen Rango och får sedan försöka leva upp till sin image.

Man kan väl konstatera att filmen förmodligen riktar sig mer till ungdomar/vuxna än till barn. Vilket jag ju inte har någonting emot. Det här är inget mästerverk direkt men jag sitter och småmyser medans jag ser den.
Betyg: 3/5

Vill bara säga godnatt..

scary...
..och dröm sött!

Dagens fundering...

dagens fundering...

Har du någon gång undrat.....vad din katt gör när du är på jobbet?

Two and a Half Men...


..utan Charlie Sheen, det låter lika upphetsande som lättöl. Kommer du att se nya avsnitten?

Ovanlig krydda?

cock flavor...
Tror jag avstår denna krydda, är inte så nyfiken på smaken...

Dude, where's my car?Katy Perry

Katy Perry
Ärligt talat så tycker jag nog att det här är en av dom mest onödiga retusheringarna jag sett. Ta av strumpan, flytta handen, lyfta tuttarna och göra hennes redan smala ben smalare. Tillförde det någonting?

Om Charlie Sheen...

Charlie Sheen

Pirates 4: On Stranger Tides

pirates 4: On Stranger Tides
Har man sett dom tidigare filmerna så vet man vad man har att vänta,  mer av samma! Men det gör inte så mycket, det är underhållande i alla fall. Pirater, äventyr och en galen Sparrow. Penélope Cruz ersätter Keira Knightley som fager dam och jag är inte ledsen för det.
Betyg: 3/5

missa inte Serenity ikväll!!!

Serenity
Kl 23.00 på Tv6 visas i kväll Serenity. Har du inte sett den så får du inte missa och har du sett den kan det vara läge att se om. Serenity är Joss Whedons långfilmsdebut och ligger på min topp10 lista av dom bästa SF-filmerna.

Äntligen...

Nu är det fredagsmys...

Gaysport?

Gaysport?

katt och mus


Man skulle kunna tro att dom varit hemma hos mig, allt i filmen har hänt men inte på samma gång. Någon annan som känner igen sig?

nerdhumor?

Eyewitness

Så skrämmer du iväg dina läsare

Om du tycker att det är jobbigt att folk läser din blogg så har jag ett bra tips för att bli av med dom. Dra igång en video eller musik när bloggen öppnas. Personligen drar jag direkt och kommer inte tillbaka. Varför? Jo, det spelas redan musik på min dator och det är irriterande när någon förstör min lyssnarupplevelse.
Vad stör du dig på när du kommer till en ny blogg?

Dagens kändiscitat

— Brooke Shields
Japp, det är bara att hålla med...

Den osminkade sanningen...

mitt nerdiga jag...
Mmm, det är fredag och jag är ledig. Tittade ut och såg att solen sken. Vad underbart, jag tar mig en härlig och stärkande promenad. Hann inte gå mer än 10 meter innan det började spöregna fast solen sken. Tog det som ett tecken från blogg-gudarna att det var dax att gå in och blogga.

Bjuder på en bild som visar hur jag ser ut innan photoshop gjort mig till en läcker hunk...

Sett för mycket ringu?


En asiatisk kvinna skrämmer livet ur folk men slutet är sjukast...

RSS 2.0