Tillbaka till kylan

Då var man hemma igen efter två härliga veckor i Thailand. Lite lagom jetlaggad sitter man framför datorn och huttrar. Det är ju en tempraturskillnad på 36 grader. Det var lättare att vänja sig vid värmen.
På bilden ser vi Elli och jag på stranden sista kvällen innan vi skulle åka hem.

Nu flyr jag vintern

Då drar jag iväg till solen och värmen. Det kommer att eka tomt i bloggen några veckor men till nyår kommer jag tillbaka med uppladdade batterier. Ha det bra i kylan och god jul!
 

12 dagen

Det är ju inte så ofta år/månad/dag är samma siffra. Det kommer att ta 88 år innan det händer igen!
 

Vi komma från pepparkakeland

I en skola i Laxå kommun fick barnen inte vara pepparkaksgubbar. Efter stor uppmärksammhet i media ändrade sig skolan och hävdade att det var ett missförstånd. Man kan ju undra varför svenskar ska vara så politiskt korrekta. Jag tror faktiskt inte att någon skulle ta illa vid sig om man säger negerbollar, sjunger nationalsången eller låter barnen vara pepparkaksgubbar.

Slöfismiddag

Morsan kom på besök. Vi dukade fram risgröt( från tub), ägg och hembakt bröd.
Inte så tokigt!
 

Vinterfara

Det gäller att vara försiktig under vintern...
 

Äntligen helg!

Så skönt det är att helgen är här! Märkligt nog är jag fortfarande mätt från gårdagens julbord trots att jag tyckte att jag tog det lugnt. Perfekt, då sparar man in både frukost och lunch.
 

Minimalistiskt

Jobbat. Sickla. Julbord. Bowling. Saltsjöbanan. Du?
 

Aj aj inte där!

 

Dagen citat

 

1 December

Då var julmånaden här och det är 2 dm snö och kallt som fan. Som tur var är det bara 12 dagar kvar till jag drar till varmare breddgrader.
 

RSS 2.0