Vad gör man idag då?

Medans andra firar Halloween har jag jobbat hela kvällen. Anneli jobbar och Elli har skräckfilmskväll med sina vänner. Så jag kom hem till en tom lägenhet, kul!  Funderar på om jag ska hälla upp ett glas rom och titta på en skräckis eller möjligen karva en pumpa i min ensamhet. Nej, det blir nog till att fuskfira Halloween på Alla helgona helgen som alla andra. Hmm, undra hur grannarna skulle reagera om jag klädde ut mig och körde "Bus eller godis"?
 
 

Månadens fail

Att dom aldrig lär sig...
 

Huvudlösa mannen

Nu närmar sig ju Halloween så det här kan vara ett lagom läskigt prank...
 
 

Ugnsbakad potatis

Koka tre medelstora potatisar per person. Lägg dom på en ugnsplåt och tryck till med baksidan av en slev så dom plattas till och spricker upp. Klicka på generöst med vitlökssmör och mozzarella. Salta och peppra. Baka av i ugn, 200 grader i ca 15 minuter. Servera med creme fraiche, rom, hackad rödlök och blandad sallad.

Äkta vänskap

 

Cockneys vs Zombies

Tre kusiner bestämmer sig för att råna en bank för att rädda deras farfar från att förflyttas från sitt ålderdomshem. Men mitt under rånet når en zombieepidemi sin kulmen och trion måste slåss för sina liv.
 
Ibland hittar man små guldkorn bland filmer man inte hade så stora förväntningar på. I sin enkelhet så är det här en utmärkt zombierulle. Massor med humor och zombieslakt. Så gillar du genren så spana in.
Betyg: 3/5
 

Ljuset i tunneln

Nu är det äntligen fredagen. Har inga särskilda planer så vi får väl se vad som händer.
 

Årets första snö

Bajskorv! Jag vill inte ha snö! Blä!
 

Sparar tanken..

..till helgen. Bara fyra dagar kvar.
 

Höstpromenad

Elli och jag trotsade ruskvädret för en långpromenad. Vi passade på då det bara duggade lite. Kameran fick ligga i en plastpåse så den inte blev blöt.
 
Det finns ju så många fördelar att fota på hösten. Dels massor med varma färger, dels blir det ett väldigt bra naturligt ljus när det är mulet. Och regnar det så får man fina reflektioner och vattendroppar. 
 
 
 

WTF Moments

 Så här roar jag mig en lördagsnatt. Vem behöver festa när det finns youtube?
 

Vamps

Goody (Alicia Silverstone och Stacy (Krysten Ritter) är bästisar och rumskamrater. De är också vampyrer, men låter inte det komma i vägen för att leva det goda, icke-mordiska livet.
 
Jag brukar titta på alla filmer med vampyrer( ja, jag gillar dom) och ibland stöter man på riktiga bottennapp. Filmen beskrivs som skräckkomedi men har inte det minsta med skräck att göra, det är snarare en kärlekskomedi vilket är en genre jag helst undviker. Sigourney Weaver spelar en mer traditionell vampyr men inte ens hon kan själv rädda en hel film. Gillar du romantiska komedier så kan du ge filmen en chans, mitt betyg reflekterar att jag inte gör det.
Betyg: 1/5
 

Fredag

Insåg till min förfäran att jag inte har bloggat sen i söndags. Har varit krasslig ett par dagar men nu har jag återhämtat mig. Ingen av tjejerna kommer vara hemma i kväll så det blir fredagsmys alldeles själv. Funderar på att bulla upp med någonting att knapra på och sedan kolla på tvserier hela kvällen.

Innesöndag

Den här härligt våta vyn från balkongen styrde min dag. Persienner ner, bok fram. Har inte satt en fot utanför dörren på hela dagen.
 

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Han ledde USA under inbördeskriget, avskaffade slaveriet och kämpade mot vampyrer.
 
Själva iden att Abraham Lincoln var en vampyrjägare är riktigt rolig och bäddar för en bra bok( skriven av Seth Grahame-Smith). Filmatiseringen är bra men skulle kanske blivit bättre med lite självdistans och humor. På den possitiva sidan så bjuds det på tung action och Matrixliknande fightscener.
Betyg: 3.5/5
 

Äntligen...

Det känns riktigt bra med lite helg. Alla är hemma och ingenting är planerat, misstänker att det kommer bli massor med familjemys.
 

Han ljuger ju...

..bättre än vad jag gör. Otroligt!
 

Pricksäkert

Det vore coolt om man lite nonchalant kunde slänga sin mobil bakom ryggen ner i bröstfickan men jag misstänker att grabbarna i den här videon har filmat om många gånger för att få till det!
 

Härlig höstdag

Vilket underbart höstväder det har varit idag. Elli och jag var ute och tog en långpromenad. Får erkänna att jag trivs bäst när det är varmt ute men hösten har sin charm. Varma färger och härliga dofter.
 

Nattens dröm

Jag brukar sällan komma ihåg mina drömmar men den i natt var lite märklig. Var den om enhörningar, zombies eller hisnande biljakter? Nej, jag var hos farsan i Dalarna och eldade i en vedspis för att koka 100 kg potatis som jag hade skalat. Vilket vardagsäventyr!
 

Bullfest

Idag ska man ju äta bullar säger dom. Elli gick till Saturnus som lär ha Stockholms största och köpte hem några. Sen smörjde vi kråset. Riktigt goda var dom och ingen av oss orkade äta upp en hel.
 

Genforskningen gör framsteg

 

Dagens pep

 
 
 

Vad ska man tro?

 

RSS 2.0