Slöfis Söndag

I dag har det inte hänt mycket. Har i stort sätt legat på soffan med en god bok hela dagen. Behövde väl vila upp mig från gårdagens festande. Morrgan får vara med på ett hörn i inlägget, igår hittade vi honom på bordet i köket med hela ansiktet nerkört i ett smörpaket. Så går det när det står mat framme om man har husdjur...
 

Månadens fail

Då var det dax för en ny omgång med ajaj och ojoj....
 

Fredag

Skönt med helg! Blir ensam hemma hela dagen och kvällen men det blir nog full fart ändå. Väntar hem massa löst folk imorgon så på mitt dagsprogram blir det städning, handling och att göra några röror till maten imorgon. Fast jag hinner nog med att softa några timmar också...
 

Då var man...

..ett år äldre. Smet tidigare från jobbet så att vi kunde äta tillsammans. Det bjöds på sushi och champagne. Lite senare blev det godfika med chockladpraliner. Fick en flaska årgångsrom, en japansk morgonrock och en bok. På Lördag firas det med släkt och vänner. 
 

Se över dina försäkringar!

Dom flesta hemförsäkringar täcker inte zombierelaterad egendomskada. För att se till att vara tryggad i händelse av zombieapokalyps kan man nu teckna ett livslångt skydd för endast 9.99 Usd( --> HÄR <--). Det kommer att hända, utan tvekan. Det är bara en fråga om när. Se till att du är skyddad!
 

Chocklad popcorn

Häromdagen blev jag tillfrågad att köpa hem popcorn. Vilken smak frågar jag och till svar fick jag choklad. Till min häpnad fanns det faktiskt. Och bara för att jävlas så köpte jag en påse. Vi smakade ett par stycken var, resten hamnade i soppåsen. Tummen ner med andra ord...
 

Kakbak

Om någon frågar hur jag tillbringade lördagskvällen så blir svaret, bakade fikabröd. Det känns ju jävligt hårdrock! Hur som helst så hittade jag ett superenkelt recept( som du finner HÄR). Det smakade utmärkt med en kopp kaffe.
 

Dessa varningsskyltar

Det känns tryggt att dom påminner, man vet ju aldrig när lusten att släcka sin törst blir svår att stå emot!
 

Fredag

 Veckan slit är äntligen över och man kan ta ett djupt andetag och slappna av. Vi hade egentligen tänkt att ha fest imorgon men Anneli är dunderförkyld så det blir förmodligen nästa helg. Nu ska jag korka upp en öl, skål!
 

Alien prank

Själv ser jag ett UFO varje gång jag går förbi en spegel...
 

Den stora frågan...

 

Inte död

Häromdagen kunde man läsa i flera dagstidningar att Morgan Freeman chillade med Elvis. Flera bloggare skrev RIP notiser. Ryktet om hans död visade sig vara överdrivet. Ärlig talat så har jag väldigt svårt att förstå varför någon roar sig med att sprida ett sådant rykte. Den dagen han faktiskt sätter tänderna i gräsmattan är det nog ingen som kommer tro det...

God natt...

..och dröm härliga mardrömmar!
 
 

Lördagsmaten...

Brukar aldrig äta ris, känns som det bara är tomma kolhydrater. Men jag blev så sugen så jag köpte upp mig på en säck med basmatiris. Till det är det ratatouille, en klick yogurt, bröd och en öl.
 

Fredag


Efter en lååång vecka är det äntligen fredag. Regnet öser ner och jag har inte gjort någonting vettigt, tänker fortsätta med det resten av dagen också. Laddar batterierna så jag orkar slappa imorgon också!
 

I kina äter man...

Lite tveksam marknadsföring kanske?
 

The Hunger Games

I ett postapokalyptiskt USA tvingas varje år 24 ungdomar slåss för sina liv i en dokusåpa. Om två veckor är 23 av er döda och bara en överlever, förkunnar de genomcyniska spelmakarna för de unga som hämtats från de tolv slavliknande distrikt som omger den futuristiska huvudstaden.
 
Som vanligt när man läst böckerna( som var väldigt bra!) först så blir filmatiseringen lite av ett magplask. Förstå mig rätt, filmen är bra men jag hade väntat mig mer. Jennifer Lawrence som spelar Katniss är en duktig skådis men hon ser lite för snäll, hälsosam och välklädd ut. Dom bor ju i ett fattigt kolgruvedistrikt. Jag sällar mig inte till alla som hyllar filmen, den är sevärd men läs hellre böckerna!
Betyg: 3/5
 

Snurrig

Yrväder eller dansande dervisch?
 

Japanska pranks

Ibland undrar man om inte Ringu skadat den Japanska folksjälen. Tror knappast att jag skulle bli rädd för en liten tjej i nattlinne.
 

Dagens citat

Aj, det låter plågsamt!
 

Varningsskylt

Så det är bara männen som får se upp?
 

Höstförkylning redan?

Både Elli och jag har varit däckade ett par dagar med snörvel och feber. Känns jättetrist. Har missat roliga saker som jag gärna hade gjort men vad kan man göra? Blir nog piggare snart...
 
 

Cello Wars

Lyssnar på lite klassisk filmmusik så här på kvällskvisten...
 

Massor med choklad!


Vi var på chokladmässa på kungsholmen. Det blev mååånga smakprover kan jag säga. Här ser vi en chokladgubbe som visade hur man tillverkar praliner. Det var också en chokladtant som gjorde choklad från grunden, malde bönor, centrifugerade, kokade och tempererade. Och man fick smaka i varje steg. Det var lite annat än Marabou.
 
Lite gott fick vi med oss hem. Jag brukar inte gilla vit choklad men när den är smaksatt med citron eller hallon/lakrits så slank det ner utan problem. Whiskypralinen smaksatt med Laphroaig tänker jag ta ikväll med en kopp starkt kaffe.
 

Party!!!

Snart bär det iväg till svågern på ett hejdundrande party. Du förstår säkert hur taggad jag är när jag sitter och gör regnmoln i Photoshop istället för att göra mig i ordning. Men det brukar ju bli roligt när man väl kommer igång. Ha nu en riktigt härlig lördagskväll, det ska jag ha...
 

RSS 2.0