Mmm, kaffe

 Jag vet inte om jag berättat om vårt lilla husspöke som vi har hemma hos oss. Det är inte så skrämmande och som ni ser så hjälper det till så gott det kan.
 

Kvällens fail

 
 

Är det sant?

Och jag som alltid undrat vem som mjölkade katten!
 

Skateninja

 
Elli hittade min gamla skateboard i någon skrubb så vi var ju tvugna att gå ut och åka lite. Här ser ni när jag med ett smidigt skutt bestiger brädan.
 
Det var ju några decenier sedan jag åkte sist så det var minst sagt en utmaning. Men kul hade vi!
 

Toaskylt

 
Att det ska vara så svårt att pricka rätt!
 
 

Helgen är här

Då var det äntligen helg. Har inga större planer men nånting kul kommer det säkert att bli. Ska ta mig en tur till frisören och fixa håret. Och klipper jag sommarfrissa så måste det ju bli varm!
 

Hur tänkte dom här?

 

Parkeringsfail

 
Trots att jag inte kör bil så tror jag nog att jag skulle klara mig bättre än dom i videon. Fast det kommer vi ju aldrig få veta...

Påskfrossa

Det har blivit lite väl mycket smaskande i helgen. Dels mycket sill och då måste man ju ha öl och nubbe till. Påskmust is a must brukar vi säga och det har blivit en flaska om dagen. För att inte tala om godis. Brukar inte vara särskilt tung på den fronten men familjen kräver påskägg. Och då måste man ju äta upp dom. Jag ser det som en kolhydratsladdning inför dom extra träningspassen som kommer i veckan...
 

RSS 2.0