Linslus numero uno

Om man tittar på bilderna kan man ju tro att vi inte gör annat än dricker alkoholhaltiga drycker. Det är naturligtvis inte sant, i morse sköljde jag ner en alvedon med ett glas vatten...

För kallt

Corralejo ligger ju på samma bredgrad som Afrika så man trodde ju att det skulle vara varmt o skönt. I November regnade det i drygt två veckor vilket kylde ner hela ön och  värmen har lyst med sin frånvaro sen dess. Det blir varmt i några timmar på förmiddagen men på kvällen är det så att isbjörnarna skulle trivas. Det har inte varit så kallt på 17 år.
Jay, vi lyckades pricka ett köldrekord...


Bartrubbel ( för somliga)

Vi har helpension så det är fritt fram i baren. När Elli skulle beställa en tequila sunrise protesterade bartendern och sa att det är ju alkohol i den. Elli blev superförnärmad då den legala åldern i Spanien är 16 år och hon är legal i Sverige. 

Jag beställde en mörk rom och fick en väldigt förvånad min då jag inte ville förstöra den med cola. Han fyllde på nästan  hela glaset med ren sprit, hick...


Corralejo 2015

Då har vi anlänt till Fuerteventura.  Halv tolv på natten fick vi nattamat o lite drickbart. Nu är det 24 grader och det känns som man kan trivas här.

RSS 2.0