Tobago coffee



Det här är en egenpåhittad variation av Irish Coffee. Jag har kallat den för Cuban Coffee
som en anspelning på rommen men en Googlesökning visade att det redan fanns en
dryck med det namnet. Damn! Jag som redan hade gjort bilden....
Tur att jag sparar allt i lager, då blev det lätt att byta ut texten. Så nu heter min skapelse
Tobago Coffee.

1. Bottna ett glas med mörk rom. En fjärdedel brukar vara lagom till herrarna och en
femtedel till damerna.

2. Tillsätt ca två teskedar muscovadosocker. Det är ett obehandlat socker gjort på
sockerrör. Passar perfekt till rom. Om du inte har så ta råsocker.

3. Fyll på med starkt kaffe.

4. Toppa med vispad grädde och en nypa socker.

Drick och njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0