Nubbesallad
Nu i påsktider passar det bra med sill. Vad kan vara bättre än en sallad med alla tillbehör i?
5 kokta potatisar
4 hårdkokta ägg
2 burkar matjesill( 200 g)
1 rödlök
1 purjolök
2 dl creme fraiche
2 msk majonäs
4 msk kaviar( typ kalles)
1 knippa dill
Ta fram en stor skål. Grovtärna potatis, ägg och matjesill. Finhacka rödlök. Dela purjon på längden och skölj bort ev grus, finstrimla. Blanda ihop creme fraiche, majonäs, kaviar och hackad dill. Smaka av med salt och peppar. Blanda varsamt ner i skålen så att ägg och potatis inte mosas sönder.
Servera med knäckebröd, öl och nubbe. Eller till en buffé.
Kommentarer
Postat av: Darksess@soclog
Sv: Haha ja! :D
Postat av: Darksess
Vad gott det ser ut! :)
Postat av: Sandra
haha jaa de kan ja tänka mej.... jag äter som tur är inte de :)
Trackback