Matjesilltallrik med brynt smör
Jag kunde inte låta bli att tjuvstarta lite på påskmaten. Det här smakar gott och ser fräscht ut men är enkelt att laga. Vi börjar med att bryna smöret i en liten kastrull på svag/medel värme. Låt smöret puttra till det börjar bli brunt( ca 5-10 min), ta bort från värmen direkt så att det inte blir bränt. Ta fram ett lagom stort serveringsfat och bottna med skivad potatis. Lägg på skivade ägg och grovhackad matjesill. Dekorera med rödlök och klipp över dill. Ringla över det brynta smöret.
Till detta serverar man förslagsvis knäckebröd, öl och nubbe.
Kommentarer
Postat av: AlexNordiz
Hejsan fin blogg !
kolla min om du vill ;)
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD
Ja, förr hade de mässan även i Stockholm men det verkar som de inte har det nu?
Postat av: Johanna
Hej!
du får detta mess av mig för du finns på min bloglovin.
Tänkte be dig om en tjänst nu.
Rösta på min bild här
https://apps.facebook.com/offerpop/Contest.psp?c=76521&u=19412&a=254553244581393&p=387783792941&v=Entry&id=281723&rest=1
Det skulle göra mig mycket glad! Sprid det gärna vidare till dina vänner!
Trackback